Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

25/9 schiniathlon sprint triathlon

Και ήρθε η μέρα του αγώνααααα...
Περιττό να σας πω οτι δε μπορούσα να κοιμηθώ το Σάββατο βράδυ απ' την αγωνία!
Ήμουν σίγουρη οτι θα μας έφερνα τελευταίους.. Αφού είχαμε επαναλάβει περί τις 1000 φορές οτι δεν πειράζει, οτι πάμε για να περάσουμε καλά, να έχουμε την εμπειρία του αγώνα, οτι ούτε αθλητές είμαστε και ούτε πάμε να εξαντληθούμε (πραγματικά ώρες-ώρες τον θαυμάζω για την υπομονή του), ξημέρωσε Κυριακή και 6:16 χτύπησε το ξυπνητήρι...
Φτάσαμε στο Σχοινιά στο Μωραϊτη, οπου όπως και κάθε άλλη φορά (που έχουμε πάει ως εθελοντές) η οργάνωση ήταν καταπληκτική. Παραλάβαμε τα νούμερά μας, τα τσιπάκια τα μπλουζάκια και όλα όσα έπρεπε να έχουμε και πήγαμε για briefing.
Η συμμετοχή ήταν τεράστια, πάνω απο 300 άτομα και το κλίμα γιορτινό.
Και ξεκινήσαμε!
750 μέτρα κολύμπι, 20 χιλιόμετρα ποδήλατο και 5 χιλιόμετρα τρέξιμο.
Όσο έκανε ο Νίκος το κολύμπι έπιασα το μπλα μπλα με τους άλλους απ' τις ομάδες και είδα πως και άλλοι είχαν έρθει έτσι για τη συμμετοχή, όντως δεν ήταν όλοι αθλητές και δεν ημουν η μόνη που είχε κομπλάρει απ το δυνατό αέρα που φυσούσε. Ευτυχώς η θάλασσα δεν είχε κύμα, αλλα στο ποδήλατο θα ήταν μεγάλη η αντίσταση.
..και φτάνει ο αθληταράς μου και τρέχωωωωωωω χαχαχα ανέβηκα στο ποδήλατο έκανα λίγα μέτρα και... όλα ήταν καλά. Τρομερή αίσθηση να είσαι μέρος όλου αυτού. Να είσαι ένας απ' τους αθλητές. Να σε εμψυχώνουν οι εθελοντές και να σου δείχνουν το δρόμο, να σε χαιρετάνε περαστικοί, να ακούς το όνομά σου.. τέλεια!!! Απλά τέλεια! Τώρα είναι, ότι κάνω. Πάει ο πρώτος γύρος, άντε άλλος ένας, κουράστηκα η μαντάμ αλλά δεν εχω άλλη επιλογή, πετάλι και χαμόγελο.
Φτάνοντας στο τέρμα για να φύγει ο Νίκος για τρέξιμο ακούω τη γνώριμη φωνή της μανίτσας μου!! Καλέ! Ήρθαν! Αυτοί είναι φίλοι!
Φεύγει και ο Νίκος για τρέξιμο, αφήνω το ποδήλατο στο stand και ομολογουμένως για λίγα λεπτά δεν ήξερα ακριβως τί κάνω. χαχα Αυτό το παθαίνω συχνά είναι η αλήθεια, αλλά αυτή τη φορά ήταν διαφορετικό :p
Πήγα στη γραμμή του τερματισμού να βρώ τη φίλη μου και να περιμένω το Νίκο να τερματίσει. Τί ωραία. Τέλεια. Απλά τέλεια.
Μετά από περίπου 25 λεπτά τερμάτισε και ο Νίκος και είχαμε ολοκηρώσει το τρίαθλο.  Οι Vgethi Lovers. χαχαχα Βρε το Βγέθι.. και να σκεφτείς δεν έχουμε πάει ποτέ. Είδαμε απλά την ταμπέλα πηγαίνοντας για Λαύριο το καλοκαίρι και μας κόλλησε σ' όλες τις διακοπές. Βγέθι, οχι εσύ βγέθι, βγέθι έξω και βγέθι μου..
Οι Vgethi Lovers λοιπόν στο Σχίνιαθλο..

vgethi lover

vgethi lovers

ομαδική φωτογραφία, όσοι χωρέσαμε

τριπλίτσα μου όμορφη

μανίτσες

αγόρια

Αθλητής 72 ετών, μόνος κ στα 3 αθλήματα. Respect.-

vgethi lover

vgethi lover

los manitsos

los manitsos και ο μανίτσος

πολύτιμοι εθελοντές

1 σχόλιο:

  1. Μηπως να παμε στο Βγέθι για έναν καφέ βρε αδερφέ!!
    Σας θαυμάσαμε!!! Είμαστε περήφανοι για σας!!
    xo

    ΑπάντησηΔιαγραφή